Oferta „StartUp Nation” de realizare web site, magazin virtual și promovare online

Deoarece fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta optimă pentru dumneavoastră. În cazul programului de finanțare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activităţii să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire.

Xweb oferă găzduire gratuită în primul an, urmând ca plata integrală a serviciilor să se realizeze la 60 zile după lansarea sitului web. Se acceptă plata prin mecanismul cerere de plată, fără avans, cu plata la termen.

Pentru programul Start Up Nation puteți alege unul dintre pachetele standard StartUp Nation sau vă putem face o ofertă personalizată, care să corespundă întocmai nevoilor dumneavoastră.

Ce oferim

 

Prezența în mediul online a companiilor, în special a afacerilor startup, reprezintă un instrument puternic de dezvoltare și de atragere a potențialior clienți. De aceea, Xweb vine în întâmpinarea antreprenorilor beneficiari Startup Nation cu pachete speciale de realizare site-uri web, reclama pe internet sau magazin virtual.

Site-ul web sau magazinul online vor fi compatibile cu majoritatea dispozitivelor şi prietenos cu motoarele de căutare şi veți avea posibilitatea de a adăuga conținut nelimitat, platforma prin care sunt realizate permiţând acest lucru. Veţi putea chiar dumneavoastră să actualizaţi informațiile, să adăugaţi secțiuni noi sau produse, din interfața de administrare.

De ce să alegeți oferta  „StartUp Nation Xweb.ro”?

  • Avem peste 15 ani de experienţă în devoltare web şi publicitate online, astfel vă putem oferi servicii complexe şi complete pentru o prezenţă de succes online.
  • Pagini nelimitate: veți avea posibilitatea de a crea conținut nelimitat, platforma prin care este realizat pagina (CMS) permite acest lucru.
  • Administrare facilă: nu aveți nevoie de un programator web pentru actualizarea conținutului, adăugare de știri sau secțiuni noi. Puteți face chiar dumneavoastră acest lucru din interfața de administrare.

Ofertă personalizată

Comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit. Completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat de un membru al echipei noastre pentru o ofertă adaptată necesităților dumneavoastră.