Oferta „StartUp Nation” de realizare web site, magazin virtual și promovare online

Fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor. De aceea vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta optimă pentru dumneavoastră. În cazul programului de finanțare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activităţii să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire.

Xweb oferă servicii complete, găzduirea fiind gratuită, urmând ca plata integrală a serviciilor să se realizeze la 60 zile după lansarea sitului web. Se acceptă plata prin mecanismul cerere de plată, fără avans, cu plata la termen. 

Ce oferim

 

Solicită o ofertă personalizată

Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online.

Puteți alege unul din pachetele existente sau dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit. Cu o experiență de peste 15 ani de experiență în domeniu, ne vom asigura că bugetul dumnevoastră va fi primi oferta optimă dintre dezvoltare web și reclamă pe Internet. Contactați-ne pe e-mail, telefon sau completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat de un membru al echipei noastre pentru o ofertă personalizată.