Oferta „StartUp Nation” de realizare web site, magazin virtual și promovare online

Fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor. De aceea vom identifica pentru fiecare caz în parte, care este varianta optimă pentru dumneavoastră. În cazul programului de finanțare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web de prezentare și promovare a activităţii să fie funcțional la momentul depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, și poate include cheltuielile legate de promovare on-line și de înregistrare a domeniului, excluzând însă cheltuielile de găzduire.

Xweb oferă găzduire gratuită în primul an, urmând ca plata integrală a serviciilor să se realizeze la 60 zile după lansarea sitului web. Se acceptă plata prin mecanismul cerere de plată, fără avans, cu plata la termen.

Ce oferim

 

Solicită o ofertă personalizată

Știm că fiecare client este unic, fiecare afacere are necesitățile sale aparte. O afacere poate necesita un site de prezentare și o promovare locală puternică, altă afacere poate necesita un magazin virtual complex, care să permită un management facil al ofertei și comenzilor online.

Dați-ne câteva detalii despre afacerea dvs, comunicați-ne nevoile dumneavoastră de servicii web sau promovare și vă vom propune mixul potrivit. Cu o experiență de peste 15 ani de experiență în domeniu, ne vom asigura că bugetul dumnevoastră va fi primi oferta optimă dintre dezvoltare web și reclamă pe Internet. Completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi fi contactat de un membru al echipei noastre pentru o ofertă personalizată.