Marketing online

Aveţi un web site dar acesta are foarte puţini vizitatori? Doriţi o campanie de marketing online prin care să sporiţi numănul vizitatorilor? Situl dvs. este clasat printre ultimele în motoarele de căutare? Doriţi să faceţi reclamă pe Internet produselor oferite de firma dumneavoastră?

Marketing online

Când vine vorba de succesul afacerii dvs., marketingul pe internet are un rol-cheie. Pentru a comercializa și pentru a vă promova produsele și serviciile, aveți nevoie de sprijinul marketingului online.

Simpla prezenţă online a unui site web, nu este suficientă pentru atragerea de noi clienţi sau vizitatori. Aceştia trebuie să afle de prezenţa sitului dumneavoastră pentru a-l vizita. În Septembrie 2014, s-a depăşit numărul de 1.000.000.000 (un miliard) de site-uri web pe Internet. Fără o campanie eficientă de marketing online, situl dvs. va rămâne nevizitat. Cu o campanie ineficientă, cheltuielile per vizitator atras s-ar putea să depăşească veniturile generate din tranzacţia cu acesta.

Marketingul pe Internet vă va ajuta să vă îmbunătățiți vizibilitatea, traficul și vânzările mărcii dvs. de afaceri, din mai multe considerente:

Pentru a crește vizibilitatea afacerii dvs.

În aceste zile, totul se poate face online, de la cumpărarea de bilete de film la achiziționarea de mobilier pentru casă. Internetul a adus schimbări în stilul nostru de viață. Fiecare afacere trebuie să recunoască acest lucru și să-și stabilească prezența pe internet. Marketingul online este benefic pentru toate tipurile de afaceri. Acest lucru vă va permite să vă extindeți vizibilitatea la o populație mai mare. Prin stabilirea și menținerea prezenței on-line, firma poate arăta clienților ei că afacerea lor este activă, dinamică și lucrează pentru îmbunătățire și încearcă să crească. Internetul permite afacerilor locale să se prezinte drept companii de succes. Prin aceasta, afacerile vor fi capabile să câștige și să păstreze o bază de clienți mare.

Pentru a vă conecta cu clienții

Marketingul media social vă permite să vă conectați cu clienții potențiali dar și cu cei care se întorc. Informaţi-vă clienții despre noile produse sau servicii ale afacerii dvs. Puteți să vă promovaţi produsele sau serviciile viitoare și să oferiți clienților dvs. o mică descriere a acestor bunuri și servicii. Prin aceasta puteți atrage noi clienți în viitor.

Pentru a face față competiției

În zilele noastre, oamenii pot accesa și cumpăra o gamă largă de produse online, cu ajutorul internetului. Este foarte important pentru orice afacere să îşi prezinte oferta înaintea compeţiei. Acest lucru este posibil numai în cazul în care afacerilor care utilizează eficient serviciile de marketing pe internet.

Cercetare și dezvoltare

Prin analiza obiectivă a traficului de Internet, puteți studia cuvintele cheie potrivite pentru afacerea dvs. Puteți utiliza aceste cuvinte cheie în afacerea dvs. pentru a plasa site-ul dvs. primele rezultate ale motoarelor de cautare. Utilizarea corectă a cuvintelor cheie vă permite să conduceți un trafic potențial pe site-ul dvs., iar aceasta este cea mai eficienta modalitate de a câștiga noi clienți.

Servicii de marketing online oferite

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul marketingului online, echipa noastră vă poate ajuta cu promovarea sitului, a produselor sau a serviciilor dvs, în mod rapid şi eficient:

  1. prin intermediul motoarelor de căutare. Şi pentru acest canal vă putem ajuta cu optimizarea pentru motoarele de cautare;
  2. prin reclamă directă pe internet. Vă putem ajuta cu realizarea unor campanii eficiente online;
  3. prin campanii pe reţelele de socializare, Facebook, Twitter, etc.
  4. trimiterea regulată de newslettere personalizate.

Cu o campanie de publicitate online bine adaptată în funcţie de profilul firmei şi serviciile oferite, puteţi avea o creştere substanţială a numărului de vizitatori. Eficienţa publicităţii online depinde de oferta de produse şi servicii a firmei dumneavostră, alegerea unei modalităti potrivite şi crearea unei campanii eficiente. Firma noastră vă oferă o gama completă de servicii de marketing online.

Dacă doriţi detalii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.