Dezvoltare Web

Dezvoltare webPrin dezvoltare web se înţelege activitatea implicată în dezvoltarea unui site web pentru Internet (World Wide Web) sau a unui intranet (o rețea privată). Dezvoltarea web poate varia de la dezvoltarea celei mai simple pagini statice de text simplu la cele mai complexe aplicații de internet bazate pe internet (sau doar „aplicații web”) și servicii de rețele sociale.

În dezvoltarea web trebuie ţinut cont de mai multe aspecte: un site cu un design plăcut dar fără a fi optimizat pentru motoare de căutare, nu va atrage vizitatori; un site cu o structură greoaie va respinge vizitatorii veniţi din motoarele de căutare, etc.

În dezvoltarea web, nu există loc pentru bănuieli norocoase, ci doar recomandări bazate pe cercetare. Pentru a transforma idei noi de afaceri în firme globale, este nevoie de o cercetare combinată cu echipa și expertiza noastră. Învățăm mai întâi tot ce putem despre echipa dumneavoastră: stilul, obiectivele, clienții și peisajul competitiv sunt locuri bune pentru a începe. Pe baza anilor de experienţă combinaţi cu un studiu riguros de piaţă, vă propunem apoi, varianta optimă a unei prezenţe online de succes. Fiecare proiect de dezvoltare web este unic. Dorim să vă cunoaștem marca, să înțelegem nevoile dvs. și să stabilim un plan de proiect adaptat afacerii dvs.

Etapele unui proiect de dezvoltare web

  1. ÎNTÂLNIREA INIȚIALĂ: în primul rând, vom avea o discuție cu dvs. la un ceai sau cafea, astfel încât să ne puteți da mai multe detalii despre afacerea, ideile și obiectivele dumneavoastră.
  2. PLAN DE PROIECT: odată ce ne cunoaștem și înțelegem aspirațiile dvs., vom pune împreună un plan de acțiune, inclusiv paşii de realizare a fiecărei etape a proiectului.
  3. PROIECTAREA SITULUI: vom realiza conceptele de design și structura site-ului dvs. Procesul de proiectare este iterativ, pe baza unei comunicari stranse cu dvs., pentru a produce cel mai bun design final.
  4. CONSTRUIREA SITULUI: în timpul etapei de construcție, echipa noastră va dezvolta un sistem de gestionare a conținutului (CMS), adaptat specific designului dvs., rezultând un site web fără probleme și ușor de utilizat. În perioada dezvoltarii, site-ul va fi gazduit pe un server propriu temporar pentru ca dumneavoastră să-l puteţi testa înainte de lansarea sa publică.
  5. REVIZUIREA SITULUI: după finalizarea sitului, vom examina functionalităţile acestuia și îţi vom cere opinia, deoarece nimeni nu îţi cunoaşte afacerea și publicul tău mai bine decât tine.
  6. LANSAREA SITULUI: mutăm situl pe serverul public, sub domeniul ales de dvs și îl dezvăluim lumii. Dar acesta nu este sfârșitul colaborării. Odată ce situl dvs. web este pe internet, vă vom ajuta să maximizați potențialul dvs. online, punând în practică planul dvs. de marketing online.

Ce trebuie să faceţi dumneavoastră

Indiferent cu ce agenţie digitală veţi alege să colaboraţi, dumneavoastră trebuie să decideţi cum doriţi ca afacerea dvs sa fie prezentată. În prealabil, este recomandat să:

  1. asezaţi pe hârtie viziunea pe care o aveţi despre propria afacere, pe care doriţi să o prezentaţi prin site („Despre noi”, „Contact”, etc), preferabil în format electronic (.docx; .txt);
  2. centralizaţi oferta de produse sau servicii, aşa cum doriţi să apară (numele produselor sau serviciilor, preţuri, categorii, descrieri, imagini), preferabil în format electronic (.xls, .jpg).
  3. stabiliţi condiţiile şi tarifele de expediţie în cazul unui magazin virtual, în functie de metoda de expediţie aleasă (Curier, Poşta Română, DHL, etc);
  4. alegeţi ce module doriţi să conţină site-ul dumneavoastră (ex.: „Formular de contactare„, „Distribuire pe reţele sociale„, „Newsletter„, etc).

Dacă este necesar, vă putem ajuta în tehnoredactarea textelor şi realizarea fotografiilor de produse, pentru sediul sau echipa dvs.

 

Doriţi informaţii suplimentare? Nu ezitaţi să ne contactaţi.