Despre noi

Cine suntem

Despre noiSuntem o echipă full service cu peste 15 ani experiență în marketing online, dezvoltare web și monetizare de trafic online.

Oferim servicii de dezvoltare web, reclamă pe internet, PPC, SEM si SEO, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, HTML5, CSS3 în CMS cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, Magento sau WooCommerce. Suntem specializați în utilizarea produselor Google Business, cum ar fi Google AdSense, Google AdWords, Google DoubleClick for Publishers (DFP) și DFP Small Business, Google Ad Exchange (AdX), Google Apps for Business, Google Tag Manager și Google Analytics.

De asemenea, avem experiență în utilizarea Ad Serverelor, cum ar fi DFP, Smart, AdOcean, Switch, LiveIntent și implementarea tag-urilor third party.

Ce facem

Ca agenție, putem ajuta afacerea dumneavoastră fie că sunteti la inceput, fie că deja aveți o afacere de succes și doriți să o dezvoltați.

Dacă sunteti la primul proiect, putem crea site-ul web sau magazinul online pentru afacerea dumneavoastră.

Iar dacă deja aveți un site și doriți să îl optimizați sau să îl promovați, facem o analiză SEO și completăm cu recomandări de promovare pe rețelele sociale sau campanii publicitare pe diferite platforme.

Pentru site-urile de conținut oferim și servicii de monetizare de trafic online, incluzând configurarea unui AdServer, implementarea și gestionarea campaniilor online, precum și raportare și analiză a rezultatelor intermediare și finale.

 

Descoperiți mai multe despre noi în secțiunea Servicii sau contactați-ne pentru a afla mai multe detalii sau pentru a primi o ofertă.