Creare site web

Sunteţi în căutarea unor servicii profesionale de web design? Doriţi un site web al cărui design să vă îmbunătăţească îmaginea?  Situl web existent necesită un design web modern, compatibil cu majoritatea dispozitivelor moderne, realizat după cele mai noi standarde?

Creare site webUn website este un excelent loc pentru ca potenţialii clienti să vă cunoască, să descopere oferta dumneavostră, iar clienţii existenţi să urmarească apariţiile de noi produse sau servicii. După statistici recente majoritatea celor peste 3,8 miliarde de utilizatori ai Internetului, deci potenţialii dumneavostră clienţi, sunt persoane deschise noilor încercări, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani şi cu venituri peste medie. Numărul utilizatorilor de Internet este în continuă creştere, cu acces la Internet din centrele oraşelor pânp în cele mai îndepărtate aşezări umane.

Prezenţa online pe Internet trebuie văzută ca o reclamă, costurile fiind cu mult mai mici comparativ cu formele clasice de publicitate şi beneficiaţi astfel de maximizarea vânzărilor cu cheltuieli minime. Informaţiile din web site pot fi aflate din orice loc de pe planetă, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână pe o perioda nelimitată, cu costuri de întreţinere foarte mici.

Conţinutul web site-ului se poate actualiza uşor şi oricând, odată cu schimbările din oferta dumneavostră. Cu un site web de calitate, veţi construi o imagine mai bună firmei dumneavoastră cu costuri minime, atât în ţară cât şi peste hotare.

Realizare site web

Cu o experienţă de peste 15 ani în dezvoltare web, vă putem realiza un site web după cele mai noi standarde, uşor navigabil, compatibil cu majoritatea dispozitivelor, cu un design atractiv, fluid, bine clasificat în motoare de cautare, ce va ajuta afacerea dumneavoastră în găsirea de noi parteneri sau clienţi. Firma noastra vă poate ajuta în:

  1. servicii web design: analizarea şi prelucrarea datelor necesare apariţiei on-line (prelucrare de imagini, tehnoredactare documente necesare), realizarea design-ului grafic, a paginilor web şi a diverselor programe necesare bunei funcţionări (formulare de contactare, de recomandare, etc);
  2. programare web: realizăm diferite aplicaţii online în funcţie de necesităţile site-ului dumneavoastră, de la simple formulare de contactare până la soluţii complete de comerţ electronic;
  3. proiectare şi executare grafică, consultanţă în alegerea şi achiziţionarea numelui de domeniu şi pachetului de web hosting potrivit site-ului dumneavoastră;
  4. servicii re-design: re-proiectare si redesign pentru site-ul dumneavostră, adăugarea de noi facilităţi sau pagini web;
  5. întreţinere şi actualizări: pentru site-ul dumneavoastră oferim întreţinere, reactualizarea informaţiilor, introducere de noi meniuri, informaţii sau programe.

Mai multe detalii despre etapele necesare realizării unui web site găsiţi în pagina „Dezvoltare web„.

Contactaţi-ne acum dacă doriţi informaţii suplimentare sau o estimare gratuită.