Creare magazin online

Revoluţia Internet, acum în plină desfăşurare, este considerată de experţi a fi reprezentată de comerţul electronic prin intermediul unui magazin online pe Internet. O piaţă pe Internet serveşte drept intermediar între cumpărători şi furnizori, cumpărătorilor oferindu-le mai mulţi potenţiali furnizori, iar pe furnizori conectându-i la o gama mult mai largă de clienţi.

Doriţi să vindeţi online produsele sau serviciile afacerii dumneavoastră printr-un magazin virtual? Doriti să implementaţi în actualul magazin virtual şi posibilitatea de vânzări online prin carte de credit? Căutaţi servicii de comerţ electronic care să transforme vizitatorii dumneavoastră în cumpărători sau parteneri de afaceri?

Avantajele unui magazin online

Creare magazin online

Un magazin online virtual reprezintă o imensă piaţă de desfacere pentru produsele sau serviciile dumneavoastră deoarece, conform unuor studii recente, există 3,9 miliarde de utilizatori cu acces la Internet. Iată şi câteva cifre statistice grupate pe zone geografice: pe tot globul 1,24 miliarde, Africa – 388 milioane, Asia – 1,9 miliarde, Europa – 659 milioane, Orientul Mijlociu – 146 milioane, America de Nord – 320 milioane, America de Sud – 404 milioane.

Penetrarea internetului a crescut exponențial şi în România în ultimii ani, iar, în prezent, la nivel național sunt 8,8 milioane de utilizatori, dintre care 6,5 milioane în fiecare zi. Mai mulţi săteni au acces la internet decât la apă curentă şi canalizare. În mediul urban, 30% din populație face cumpărături pe internet, procentul urcând la 47% în rândul tinerilor de 14-24 ani.

În comparaţie cu metodele tradiţionale utilizate în realizarea de vânzare-cumpărare, un magazin online prezintă o serie de avantaje:

1. puteti vinde 24 ore din 24, si 7 zile pe saptamana fara a avea cheltuieli suplimentare cu chiria, intretinerea sau salariile angajatilor unui magazin clasic;

2. atât furnizorii cât şi clienţii nu sunt restrictionaţi geografic, deci puteţi vinde servicii sau produse oriunde în lume;

3. investiţii cu cost redus pentru publicitatea magazinului dumneavoastră datorită preţurilor mici ale reclamelor pe Internet;

4. întreţinere uşoară a web site-ului; nu este neceară decât actualizarea regulată a ofertei dumneavoastră printr-un modul de administrare uşor utilizabil;

5. vânzarea se face direct către clienţi şi astfel puteţi elimina din costul final al unui produs comisioanele de intermediere.

Ce oferim

Firma noastră vă poate realiza un site e-commerce sau modifica situl web actual într-un magazin virtual pentru comerţ electronic în ţară (modalitate de plată aleasă de dumneavoastră: ordin bancar, mandat poştal, plata la destinaţie) şi în străinătate (carte de credit : Visa, MasterCard, Discovery sau Amex).

Prin shopping cart-ul ce va fi creat, vizitatorii dumneavoastră vor putea efectua comenzi multiple iar prin secţiunea de administrare inclusă în magazin virtual dumneavoastră veţi putea introduce, modifica sau şterge produsele oferite de oriunde, oricând şi la orice ora.

Mai multe detalii despre etapele necesare realizării unui magazin virtual găsiţi în pagina „Dezvoltare web„.

Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă doriţi o estimare sau informaţii suplimentare.